Bier gebruik - Zeeuwse-Navy-Seals

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Bier gebruik

BAKS VERHALEN


Symptoom Conclusie Te ondernemen actie.

Het drinken geeft geen voldoening en heeft geen smaak; het overhemd is nat. De mond is niet open tijdens het drinken of het glas is naar het verkeerde gedeelte van het gezicht gebracht. Haal een ander biertje en oefen voor de spiegel met net zoveel bier als nodig is tot de techniek geperfectioneerd is.

Het drinken geeft geen voldoening en  smaak; het bier ziet ongewoon bleek. Glas is leeg. Vind iemand die u een ander glas bier aanbiedt.
Voeten voelen nat en koud aan. Het glas wordt onder een incorrecte  hoek vastgehouden. Houd het glas zo vast dat het open eind nu aan de bovenkant komt.

Voeten voelen warm en nat aan. Incorrecte blaascontrole. Ga direct naar de dichtstbijzijnde hondenbezitter, beklaag u tegenover de eigenaar over het gebrek aan training van de hond; eis een biertje als compensatie.

Bar ziet wazig. U kijkt door de bodem van het glas. Zoek iemand die u een ander glas aanbiedt.

Bar schommelt. Lucht turbulentie ongewoon hoog; waarschijnlijk veroorzaakt door het  biljartspel. Stut de zaak door het plaatsen van een keu onder het biljart.

Bar beweegt. U wordt naar buiten gedragen. Probeer vast te stellen of u naar een andere bar wordt gedragen; is dat niet het geval: schreeuw dan dat u ontvoerd wordt door het Leger des Heils

U bemerkt plotseling dat de muur aan de overkant dezelfde decoratie heeft als het plafond. U bent achterover gevallen. Als het glas nog vol is en er niemand op uw drinken is gaan staan; rustig blijven waar u bent.

Alles ziet plotseling wat donker en u hebt een mond vol losse tanden. U bent voorover gevallen. Handel als beschreven bij achterover vallen.

Alles is donker geworden. De bar is gesloten. Paniek!!

U wordt wakker en ondervindt dat het bed koud, nat en hard aanvoelt; de slaapkamer heeft geen plafond of muren. U hebt de nacht in de goot doorgebracht. Check de tijd om te zien of de bar al open is. Zo niet: verwen uzelf en slaap uit.

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu